VIELSESRINGE I 14 KARAT GULD.

CLASSIC Par
Classic vielses-par i 14 karat guld som fåes i 4 bredder, og også med en smuk brillant i hendes ring. Priserne har vi presset helt i bund. Spar 30-50 % både online, og i vores guldsmedeforretning. Går I til vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i forretningen. Leveringstiden online lige til din dør, er 4 -6 dage.
 
CLASSIC enkelt
Sammensæt selv jeres par, fra Classic enkelt vielsesringene i 14 karat guld. Ringene fåes i 4 bredder og med en smuk brillant i hendes ring. Besøg også vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i guldsmedeforretningen. Leveringstiden og prisen er den samme online og i vores guldsmedeforretning. Leveringstid 4 -6 dage. Priserne har vi presset helt i bund, så du sparer 30-40 %.
 
SAGA Par
Saga vielses-par i 14 karat guld som fåes i 4 bredder, og også med en smuk brillant i hendes ring. Priserne har vi presset helt i bund. Spar 30-50 % både online og i vores guldsmedeforretning. Går I til vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i forretningen. Leveringstiden online lige til din dør, er 4 -6 dage.
 
SAGA Enkelt
Sammensæt selv jeres par, fra Saga enkelt vielsesringene i 14 karat guld. Ringene fåes i 4 bredder, og med en smuk brillant i hendes ring. Besøg også vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist samt få udleveret ringene i guldsmedeforretningen. Leveringstiden og prisen er den samme online og i vores guldsmedeforretning. Leveringstid 4 -6 dage. Priserne har vi presset helt i bund, så du sparer 30-40 %.
 
CUBIC Par
Cubic vielses-par i 14 karat guld som fåes i 4 bredder, og også med en smuk brillant i hendes ring. Priserne har vi presset helt i bund. Spar 30-50 % både online og i vores guldsmedeforretning. Går I til vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i forretningen. Leveringstiden online lige til din dør, er 4 -6 dage.
 
CUBIC enkelt
Sammensæt selv jeres par, fra Cubic enkelt vielsesringene i 14 karat guld. Ringene fåes i 4 bredder, og med en smuk brillant i hendes ring. Besøg også vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist samt få udleveret ringene i guldsmedeforretningen. Leveringstiden og prisen er den samme online og i vores guldsmedeforretning. Leveringstid 4 -6 dage. Priserne har vi presset helt i bund, så du sparer 30-40 %.