0 vare(r) i kurven

0,00


 

Müllers Guldsmedjes varekatalog
- Læs det her og find inspiration

FORLOVELSESRINGE I GULD ELLER HVIDGULD

Forlovelse GULD
Forlovelses ringe i 14 karat guld, som også kan bruges når det senere bliver til et bryllup. Som noget unikt i denne netbutik, kan I også se, prøve og føle kvaliteten på alle ringene, i vores guldsmedeforretning, hvor I også får målt jeres fingre af fagmanden. Det er de samme lave priser uanset om I køber ringene online eller i vores forretning. I sparer 30-40%.
 
Forlovelse HVIDGULD
Forlovelses ringe i 14 karat hvidguld, som også kan bruges når det senere bliver til et bryllup. Som noget unikt i denne netbutik, kan I også se, prøve og føle kvaliteten på alle ringene i vores guldsmedeforretning, hvor I også får målt jeres fingre af fagmanden. Det er de samme lave priser uanset om I køber ringene online eller i vores forretning. I sparer 30-40%.
 
Forlovelse PRØVEBOX
Smarte prøveboxe med proffessionel fingermåler, som du helt " gratis " kan låne, og hjemme hos dig selv, prøve alle ringene inden for hver serie før du bestemmer dig for hvilken størrelse, farve og bredde forlovelses ring der passer dig/jer bedst. Har du ikke dit/jeres helt korrekte finger mål, så er hjælpen nær, for prøveboxen indeholder guldsmedens profesionelle fingermåler, som er nem og sikker at bruge, også for dig. Leveringstid 24-72 timer lige til din dør.