VIELSESRINGE I 14 KARAT HVIDGULD.

CLASSIC Par
Classic vielses-par i 14 karat hvidguld fåes i 4 bredder, og også med en smuk brillant i hendes ring. Priserne har vi presset helt i bund. Spar 30-50 % både online og i vores guldsmedeforretning. Går I til vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i forretningen. Leveringstiden online lige til din dør, er 4-6 dage.
 
CLASSIC enkelt
Sammensæt selv jeres par, fra Classic enkelt vielsesringene i 14 karat hvidguld. Ringene fåes i 4 bredder, og med en smuk brillant i hendes ring. Besøg også vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist samt få udleveret ringene i guldsmedeforretningen. Leveringstiden og prisen er den samme online og i vores guldsmedeforretning. Leveringstid 4-6 dage. Priserne har vi presset helt i bund, så du sparer 30-40 %.
 
SAGA Par
Saga vielses-par i 14 karat hvidguld fåes i 4 bredder, og også med en smuk brillant i hendes ring. Priserne har vi presset helt i bund. Spar 30-50 % både online og i vores guldsmedeforretning. Går I til vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i forretningen. Leveringstiden online lige til din dør, er 4-6 dage.
 
SAGA enkelt
Sammensæt selv jeres par, fra Saga enkelt vielsesringene i 14 karat hvidguld. Ringene fåes i 4 bredder, og med en smuk brillant i hendes ring. Besøg også vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i guldsmedeforretningen. Leveringstiden og prisen er den samme online og i vores guldsmedeforretning. Leveringstid 4-6 dage. Priserne har vi presset helt i bund, så du sparer 30-40 %.
 
CUBIC  Par
Cubic vielses-par i 14 karat hvidguld som fåes i 4 bredder, og også med en smuk brillant i hendes ring. Priserne har vi presset helt i bund. Spar 30-50 % både online og i vores guldsmedeforretning. Går I til vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i forretningen. Leveringstiden online lige til din dør, er 4-6 dage.
 
CUBIC  enkelt
Sammensæt selv jeres par, fra Cubic enkelt vielsesringene i 14 karat hvidguld. Ringene fåes i 4 bredder, og med en smuk brillant i hendes ring. Besøg også vores guldsmedeforretning, så kan I se, prøve og få målt jeres fingre præcist, samt få udleveret ringene i guldsmedeforretningen. Leveringstiden og prisen er den samme online og i vores guldsmedeforretning. Leveringstid 4-6 dage. Priserne har vi presset helt i bund, så du sparer 30-40 %.