Huller i ørerne

Drømmer du om hul i ørerne…?

Hos Müllers Guldsmedje er vi specialister i at lave huller i ørerne. Alle medarbejdere der laver huller i ørerne har bestået kursus indenfor ørepiercing, så du kan være helt tryg. Der er ingen tidsbestilling, men aldersgrænsen er 6 år. Er du under 18 år og kommer du alene, skal du have en skriftlig tilladelse med eller en mundtlig accept over telefonen fra en forælder, når du er i forretningen. Vi laver også dobbelthul(Første hul i hvert øre - samtidigt), hvis du ønsker dette.

 

Prisen er KUN 350,- for 2 huller i ørerne, inkl. ørestikkere        

Kom gerne ind og få en snak med en af vores medarbejdere, hvis du har spørgsmål.

 

 

Vi anvender Blomdahl, det bedste produkt til ørepiercing

Hos Müllers Guldsmedje er vores ørepiercingsmykker i enten ren medicinsk plast eller ren medicinsk titan, dvs. helt uden nikkel. Medicinsk titan er et allergivenligt metal. Der anvendes rent titan og plast af medicinsk kvalitet pga. de meget hudvenlige egenskaber. Silver titanium er belagt med det eksklusive ædelmetal rhodium. Og golden titanium er belagt med 18kt. guld. Rhodiumet og guldet dækker kun den synlige del af smykket, dvs. den del af smykket som ikke kommer i kontakt med øret. Det er kun det hudvenlige materiale, der kommer i kontakt med huden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan plejer jeg mine nye huller?

Sørg for at der altid er rent, tørt og luftigt omkring dine ørepiercinger. Endvidere rør eller drej ALDRIG ved ørepiercingen med snavsede hænder. Rengør dine nylavede huller i ørerne både foran og bagpå øret grundigt 2 gange dagligt med saltvand, intim sæbe eller Blomdahls Ear Care renseservietter. Tag ikke din ørepiercing ud under rensning. Husk at dække din ørepiercing ved brug af f.eks. hårspray, parfume, hårfarve etc. Ser alt fint ud, kan ørepiercingen skiftes ud efter 6-8 uger til en ny, der som minimum skal være i sølv. Ved ørepiercieng i brusken, skiftes der først efter 10-12 uger. Gå ikke uden ørestikker hele det første år, efter hullerne er lavet, da der er risiko for at de kan vokse sammen.

Må jeg bade med mine nye huller i ørene?

I løbet af de første par dage må du ikke bade i bassin, sø eller hav, og vent så længe som muligt med at få ørerne under vand. Husk bagefter at skylle din ørepiercing grundigt med vand eller benyt en Ear Care renseserviet, og lad luften tørre hullerne. For yderligere information omkring ørepiercing, benyt følgende link: https://www.blomdahl.com/