Historisk høj pris på gammelt guld lige nu – ved køb af nyt!

Sådan sælger du dit gamle guld og sølv til os

Ønsker du at sælge dine gamle smykker, bedes du henvende dig i en af vores fysiske forretninger og medbringe dit gamle guld og sølv. Find vores forretninger her

Hos Müllers Guldsmedje får du altid en proffessionel vejledning og vi hjælper dig med at vurdere værdien af dit gamle guld og sølv.

Hvordan vurderes dit guld?

Vores dygtige vurderingseksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vurdere dine gamle smykkers værdi - de kan være mange penge værd. For at finde metallets lødighed, tjekkes stemplet i emnet, hvilket angiver hvor mange tusindedele finguld metallet indeholder og ud fra denne værdi kan det bestemmes hvilken karat guldet har. Til tider er det dog nødvendigt at lave en syretest af guldet, hvis stemplet mangler eller ikke anerkendes. Denne test afslører tydeligt metallets lødighed. Når metallets lødighed er bestemt, vejes guldet og ganges med vægten pr. gram.

Vi køber alt guld og sølv

Vi køber alt brugt guld og sølv fra gamle smykker, guldure, tandguld, guldbarrer samt tretårnet sølvbestik mv.

Hjælp os med at passe på miljøet

Selv under de mest skånsomme udvindingsmetoder af ædlemetaller, har det store konsekvenser for naturen. Ved at genanvende dit gamle guld og sølv skånes miljøet og der kommer fokus på bæredygtighed, i stedet for at ødelægge naturen ved udvinding af nyt.

Lad os hjælpe dig

Vi er altid til rådighed med god inspiration til hvordan dit gamle guld kan omforandres, så vi sammen kan designe dit nye personlige smykke. Dit gamle guld kan altså med stor fordel omsmeltes til et nyt og du har endda mulighed for at lade dine gamle arvesmykker (eller andet guld med høj affektionsværdi), indgå i dit nye smykke, så minderne føres videre. Du har også mulighed for at benytte dit gamle guld som betalingsmiddel til at købe andre lækre smykker og ure.  

Pris pr. gram – ved køb af nyt

8kt.: 175 kr. pr. gram

14kt.: 290 kr. pr. gram

18kt.: 370 kr. pr. gram

21kt.: 415 kr. pr. gram

24kt.: 520 kr. pr. gram

Sølv: 3 kr. pr. gram - dog kun ved salg over 50 gr.

 

Bemærk: Alle priser er ved køb af andre varer, omsmeltning til nye smykker eller udstedelse af tilgodebevis. Der er også mulighed for at få udbetalt pengene - Kom ned i butikken og lad os give en samlet vurdering ved kontant udbetaling. 

Gyldig billedlegitimation og sundhedskort(sygesikringsbevis)

Det er vigtigt, at du husker at medbringe gyldig billedlegitimation, såsom kørekort eller pas samt dit sundhedskort, når du skal sælge dit guld eller sølv.