Dine gamle smykker er guld værd!

Historisk høj pris på gammelt guld lige nu – ved køb af nyt!

HVAD GEMMER DU I SKUFFEN?

Har du gamle guldsmykker liggende derhjemme, du aldrig bruger? Så find dit gamle guld frem og tag det med ind til os! Dit gamle guld kan med stor fordel for dig, omsmeltes til nye smykker - Der er endda mulighed for at lade dine gamle arvesmykker eller andet guld med høj affektionsværdi, indgå i dit nye smykke, så minderne føres videre. 

LAD OS HJÆLPE DIG

Vi er altid til rådighed med god inspiration til hvordan dit gamle guld kan omforandres, så vi sammen kan designe dit nye personlige smykke. Du har også mulighed for at benytte dit gamle guld som betalingsmiddel til at købe andre lækre smykker og ure.  

Vi køber alt brugt guld fra gamle smykker, ure, tandguld, guldbarrer etc. Besøg en af vores forretninger og få et fordelagtigt tilbud.

 

Pris pr. gram (lige nu) – ved køb af nyt!

8kt.:   115 kr. pr. gram

14kt.: 200 kr. pr. gram

18kt.: 225 kr. pr. gram

21kt.: 240 kr. pr. gram

24kt.: 255 kr. pr. gram

Sølv: 1,50 kr. pr. gram - dog kun ved salg over 50 gr.

 

Bemærk: Alle priser er ved køb af andre varer, omsmeltning til nye smykker eller udstedelse af tilgodebevis. Der er også mulighed for at få udbetalt pengene - Kom ned i butikken og lad os give en samlet vurdering ved kontant udbetaling. 

 

Husk at medbringe gyldig billedlegitimation og sygesikringsbevis

Det er vigtigt, at du husker at medbringe gyldig billedlegitimation såsom kørekort eller pas samt dit sygesikringsbevis, når du skal sælge dit guld eller sølv.