Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

Müllers Guldsmedje
CVR-nr. 11990789
Egedals centret 26

3660 Stenløse
web@mullersguldsmedje.dk
Tlf. 4717 0871

Betaling
Der kan betales med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visacard, Mastercard samt MobilePay. Der opkræves ingen form for kortgebyr. Tilgodebevis og gavekort kan kun benyttes i vores fysiske forretninger.

Vi gør opmærksom på følgende mærker kan ikke købes med betalingsmiddel SCALEPOINT: Ole Lynggaard Copenhagen og Georg Jensen. Nedsatte varer, kampagner samt hele diamanter større end 1ct kan heller ikke købes med betalingsmiddel Scalepoint.


Levering - Kun i Danmark(DK)
Postafsendelse: Alle varer leveres med Postnord. Varerne bliver sendt som forsikret pakke, med mulighed for at spore pakken via Postnords Track&Trace-funktion.
Postnord hverdagspakke: 50 kr - Gratis fragt ved køb over 300,-.

Vi genanvender pakke emballage for at skåne miljøet.

Afhentning i butik: Du har som forbruger også mulighed for at afhente dine varer i en af vores tre fysiske butikker. Afhentning i butik er gratis og du modtager en lille gratis gave, som tak for at hente i vores fysiske butik, hvor du samtidigt har mulighed for råd og vejledning omkring vores produkter.

 

Produkterne

Smykkerne og urene kan være forstørrede. Priserne er vejl. udsalgspriser inkl. 25% moms. Priserne er ekskl. kæder og alle klare sten er syntetiske kubiske zirkonia - medmindre andet er angivet.

Bemærk venligst: Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, prisændringer og udsolgte varer. 

 

 

Fortrydelsesret

Bytteregler ved køb i vores fysiske butikker

Vi ombytter gerne indenfor 30 dage fra byttemærkedato. Penge gives retur indenfor 14 dage, fra byttemærkets dato, i vores egne forretninger og mod fremvisning af bon. Varer købt med betalingsmiddel SCALEPOINT, kan kun byttes til anden vare eller tilgodehavende.

 

Fortrydelsesret ved køb på vores hjemmeside

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.mullersguldsmedje.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved web@mullersguldsmedje.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Varer købt med betalingsmiddel SCALEPOINT, kan kun byttes til anden vare eller tilgodehavende til brug i fysisk forretning.

 

Generelle bytteregler ved køb i butik og online

Ved betaling med kort, indsættes pengene på samme kort, som betalt med. Penge gives ikke retur ved køb med SCALEPOINT, der udstedes tilgodehavende. I fysisk forretning gives pengene heller ikke retur ved køb med gavekort og tilgodbevis.

Vi bytter alle varer der er ubrugte, ubeskadigede, utilpassede og i original tilstand. Bestillings-, udsalgs- og specialfremstillede varer byttes ikke og tages ikke retur. 

 

Alle smykker skal anvendes med hensyn til smykkets udformning. Det betyder at spinkle, hule og overfladebehandlede smykker samt sarte materialer som f.eks. emalje og læder mv. kun tåler nænsom brug. For at give et smykke længst mulig levetid, bør det derfor ikke udsættes for kemiske produkter, badning, sport, fysisk arbejde eller når du sover. Skader på emaljesmykker kan desværre ikke repareres. Forgyldning/oxydering og rhodinering forsvinder ved slidtage og der gives ingen garanti på varigheden, da dette er individuelt. Alle sten kan gå i stykker, selv en diamant, derfor skal smykker med sten i fatning renses jævnligt og tjekkes årligt hos guldsmeden. 


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vi anbefaler også du gemmer din postkvittering indtil pakken er kommet frem.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Ved betaling med Scalepoint udstedes tilgodehavende.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Müllers Guldsmedje
Egedals centret 26

3660 Stenløse
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler på www.mullersguldsmedje.dk som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Müllers Guldsmedje

Egedals centret 26

3660 Stenløse
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Müllers Guldsmedje og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.mullersguldsmedje.dk er Frank Müller.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos Müllers Guldsmedje, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: web@mullersguldsmedje.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til web@mullersguldsmedje.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen - Nævnenes Hus (naevneneshus.dk). Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Siden er sidste opdateret 28/6-2022